top of page

Tudnivalók a felkészüléshez

  • A Past Life Coaching nem hipnózis, ezért az Utazások során a hétköznapi, éber tudatosságod végig jelen van. A folyamat során mindvégig tudatában vagy, és egyéni módon látod / hallod / érzed / érzékeled / tapasztalod a korábbi életben történteket.

  • Éppen ezért különösen fontos, hogy tiszta tudattal vegyél részt az Utazásban,  és az azt megelőző 48 órában semmilyen tudatmódosító szert (alkohol, gyógyszer, medicína) ne használj, illetve előző éjszaka lehetőség szerint aludd jól ki magad.

  • Az Utazás során mély, eddig nem ismert, és gyakran komoly érzelmi megterheléssel járó - életeken át ható blokkokat és mintázatokat képző - helyzetekkel szembesülhetsz. Ez nehéz, de valójában ez a lényeg, hiszen ezeket kell közösen megtisztítanunk, átalakítanunk. A gyógyító folyamat során mindvégig melletted vagyok, és biztonságos térben navigállak Téged. Tiszta együttérzéssel támogatom a Benned zajló megértést, megbocsájtást és megbékélést., amivel nagyszerű változást viszel az életedbe. 

  • A Past Life Coaching során egy-egy Utazás általában 3 - 4 órát vesz igénybe. Ez egyénileg és alkalmanként is változhat. Mivel ez egy nagyon intenzív módszer, javaslom, hogy a tapasztalatok könnyebb és gyorsabb feldolgozása és beépítése érdekében utána hagyj magadnak elegendő csendes én-időt, és aznapra ne szervezz más "fontos" programot. 

  • Miután ez a fajta gyógyító önismereti munka teljes felelősségvállalást igényel, ezért 18 év alattiak / várandós kismamák - a pocaklakó külön tudatossága miatt / és gyógyszerezés alatt álló mentális problémákkal küzdő emberek számára a Past Life Coaching módszere nem alkalmazható. Nekik egyéni egyeztetés alapján szeretettel javasolok más, kevésbé intenzív, személyre szabott gyógyító módszereket.

bottom of page